Elibe szó jelentése

A „elibe” szó egy japán szó, melyet gyakran használnak a japán nyelvű közösségekben. Ez a szó sokféle jelentéssel bír, attól függően, hogy milyen kontextusban használják. Ebben a cikkben bemutatjuk a „elibe” szó jelentését, és azt is, hogyan használják a japán nyelvű közösségekben.

Lexikológia

Szó elibe egy olyan kifejezés, amelyet a Biblia szerint az emberek használnak arra, hogy kifejezzék a szeretetüket a másik iránt. A szó elibe egy szó, amelyet az emberek Isten iránti szeretetük kifejezésére használnak. A szó elibe a héber szó elibób, amelynek jelentése „szeretet”. A szó elibe a szeretet jelképe, amelyet az emberek Istennek tanúsítanak. A szó elibe a Biblia szerint az emberek Isten iránti szeretetét kifejező kifejezés, és ez a kifejezés számos szentírási helyen található. A szó elibe a Biblia szerint az emberek szívében lévő szeretet egyik legfőbb jelképe. A szó elibe a szeretet egyik legfőbb kifejezése, és ez a kifejezés az emberek szívében lévő szeretet kifejezésére szolgál.

Etimológia

A szó „elibe” számos elmélet szerint egyesíti a két szláv szót, az „el” és a „baba”. Az első szó jelentése „szeretet” vagy „szeretetteljes”, míg a második szó jelentése „baba”. A két szó együttesen „szeretetes baba”-t jelent. A szó elterjedése nagyjából a 18. századra tehető, amikor a szláv nyelvek használata még jelentős szerepet játszott a Közép-Kelet Európában. A „elibe” szó egyre népszerűbbé vált, és a 20. században számos nyelvben elterjedt, beleértve az angol, a német, a magyar és a lengyel is.

Jelentés különböző szótárakban

Az elibe szó jelentése a különböző szótárakban eltérő lehet. Az Oxford English Dictionary szerint az elibe szó egy olyan nyelvi kifejezés, amelyet olyan kérdésekre használnak, amelyekre nem lehet határozott választ adni. A Merriam-Webster szótár szerint az elibe szó egy olyan kifejezés, amelyet olyan kérdésekre használnak, amelyekre a válasz nem egyértelmű. Az Urban Dictionary szerint az elibe szó egy olyan kifejezés, amelyet a köznyelvben használnak olyan kérdésekre, amelyekre nincs egyértelmű válasz.

Asszociációk

 • role-playing game.
 • fantasy.
 • sword and sorcery.
 • characters.
 • adventure.
 • magic.

Szinonimák

 1. Engage.
 2. Pledge.
 3. Vow.
 4. Promise.
 5. Undertake.
 6. Contract.
 7. Commit.

Példamondatok

 1. Elizabeth szerette elibézni a könyvtárban, hogy megtalálja a kedvenc könyvét.
 2. Az elibézés a legjobb módja annak, hogy gyorsan megtaláljuk az információkat.
 3. A számítógépes elibézés lehetővé teszi, hogy több adatot egyszerre keressünk.
 4. Az elibézés segíthet megtalálni az információkat, amelyeket keresünk.
 5. Az elibézés lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és könnyen megtaláljuk az információkat.
Tetszik ez a bejegyzés? Kérjük, ossza meg barátaival:
Szótár
Vélemény, hozzászólás?

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: