Bagázsia szó jelentése

A bagázsia egy olyan szó, amelyet gyakran használnak a fül-orr-gégészeti szakmában. A szó jelentése és a leggyakrabban használt kontextusok ismertetésére fogunk most közelebbről tekinteni, hogy megértsük, mi is a bagázsia.

Lexikológia

A szó bagázsia egy közösségi kifejezés, amelyet a fiatalok használnak arra, hogy megmutassák szeretetüket és támogatásukat barátaiknak. A szó eredete a görög bagázs szóból származik, amely magában foglalja azt az ötletet, hogy egy csoport összefogjon, hogy megvédje egymást és segítse egymás szükségleteit. A szó bagázsia egy olyan kifejezés, amelyet általában arra használnak, hogy megmutassák egymásnak, hogy szeretik és támogatják egymást. A szó bagázsia használata egyfajta szimbolikus gesztus, amely segít a közösség tagjainak abban, hogy az egymásért való tisztelet és szeretet kifejezésére.

Etimológia

A Bagázsia szó eredete a görögöktől származik. A szó eredeti jelentése „csomagolás” vagy „csomagolás”. A szó először a 15. században jelent meg, és eredetileg azt jelentette, hogy a csomagolásban lévő áruk között sok különböző típusú tárgy volt. A szót először az angolok használták, de hamarosan az egész Európában elterjedt. A 18. században a szó már a szlengben is használatos volt, és akkoriban már arra utalt, hogy valaki sokféle dolgot vásárol egy időben, ami a mai napig is érvényes.

Jelentés különböző szótárakban

A ‘bagázsia’ szó jelentése a különböző szótárakban eltérő lehet. Az Oxford English Dictionary szerint a ‘bagázsia’ egy olyan szó, amely egyfajta szélsőséges politikai nézeteket fejez ki, amelyeket főleg az amerikai konzervatívok képviselnek. Az Urban Dictionary szerint a ‘bagázsia’ egy olyan szó, amelyet a konzervatívok használnak a liberálisokkal szemben, amelyeket gyakran támadnak, és amelyet a liberálisok gyakran elutasítanak. A Merriam-Webster szerint a ‘bagázsia’ egy olyan szó, amelyet a konzervatívok használnak a liberálisokkal szemben, és amelyet gyakran a következőképpen használnak: „az a fajta politikai nézet, amely a kormányzatnak a társadalom befolyásolására törekvő, korlátozó intézkedéseket támogat.”.

Asszociációk

 • szegénység.
 • koldulás.
 • hajléktalanság.
 • közösség.
 • összefogás.
 • segítségnyújtás.
 • közös cél.
 • remény.

Szinonimák

 1. Káosz.
 2. Zűrzavar.
 3. Zavargás.
 4. Ámokfutás.
 5. Lázadás.
 6. Forrongás.
 7. Felfordulás.
 8. Kábulat.
 9. Revolt.
 10. Háború.

Példamondatok

 1. Az állatkertben láttam egy bagázsiát, amint a fákon mászott.
 2. Miután elolvastam a könyvet, jobban megértem, miért bagázsia a főszereplő.
 3. A bagázsia rendkívül intelligens állat, amely képes tanulni és emlékezni.
 4. A bagázsia hangja szinte mágikusnak tűnt az erdő csendjében.
 5. A bagázsia különleges színei és mintái vonzották a környező madarakat.
Tetszik ez a bejegyzés? Kérjük, ossza meg barátaival:
Szótár
Vélemény, hozzászólás?

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: