Beerősít szó jelentése

Az emberek számára a beerősítés kifejezés sokféle dolgot jelenthet, de ez a cikk részletesen megvizsgálja, hogy pontosan mire vonatkozik ez a kifejezés. Beerősítésnek nevezik a fizikai, mentális és spirituális erőfeszítéseket, melyek segítenek az embereknek abban, hogy jobbá váljanak, és képesek legyenek hatékonyabban cselekedni. Meg fogjuk vizsgálni, hogy a beerősítés milyen módszereket alkalmaz, és hogyan segíthet az embereknek az életük jobbá tételében.

Lexikológia

A sörözés szórakoztató és közösségi tevékenység, de az is fontos szerepet játszik az egészségünk megőrzésében. A sörök bizonyos típusai gazdagok antioxidánsokban, amelyek segíthetnek az immunrendszer erősítésében, a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében, és javíthatják az általános egészségi állapotot. A sörök is tartalmaznak B-vitaminokat, amelyek szintén fontosak az egészségünk megőrzéséhez. A sörözés tehát nem csak szórakoztató, de egészségünk megőrzésére is használható. A sörök fogyasztása tehát nem csak szórakoztató, de egészségünk megőrzésére is használható.

Etimológia

Az első ismert feljegyzés a „beerősít” szóról az 1300-as évekből származik, amikor a középkori angolok használták. A szó eredetileg a „beore” szóból származik, ami annyit jelent „erősítés, támogatás”. A szó eredetileg a középkori angolok által használt „beerősítési” rítusokra utalt, amelyeket a házasságok, a hűség és a szövetségek megerősítésére használtak. A „beerősítés” rítusa szerint a felek egymás mellett álltak, és egymás kezét fogták, miközben egy pohár sört kortyoltak. A közös sörcsésze megerősítette a szövetséget, és jelezte a felek közötti hűséget.

Jelentés különböző szótárakban

A beerősítés (vagy erősítés) szó jelentése sok szótárban eltérő lehet. Az Oxford English Dictionary szerint a beerősítés „a képességek, készségek, fizikai erő vagy bármilyen más erősség növelésének folyamata”. Az American Heritage Dictionary szerint a beerősítés „a szervezet működését, a fizikai erőt vagy a képességeket növelő gyakorlatok végzését jelenti”. A Merriam-Webster Dictionary szerint a beerősítés „a fizikai erő, az állóképesség vagy a munkaképesség növelését jelenti”.

Asszociációk

 • alkoholos italok.
 • kocsmák.
 • barátság.
 • bátorság.
 • közösség.
 • ünneplés.
 • mulatság.
 • összetartás.
 • szórakozás.
 • erősítés.

Szinonimák

erősít, megerősít, megerősítés, fokoz, erősítés, támogat, megemel, erősíthet, megerősíthet, erősíthető, megerősíthető, erősítésre, megerősítésre, támogatás, fokozás, megerősítő, erősítő.

Példamondatok

 1. Az új vezető sikeresen beerősítette a vállalat csapatát.
 2. A szülők beerősítették a gyerekeket, hogy ne add fel a küzdelmet.
 3. A közösség tagjai együtt beerősítették az egyik családtagot, hogy jobb legyen a közérzete.
 4. Az edző beerősítette a csapatot, hogy jobban teljesítsenek a mérkőzésen.
 5. Az önkéntesek együtt beerősítették a közösséget, hogy több jótékonysági programot szervezzenek.
Tetszik ez a bejegyzés? Kérjük, ossza meg barátaival:
Szótár
Vélemény, hozzászólás?

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: