Bellebbez szó jelentése

A bellebbezés egy olyan kifejezés, amelyet a tudományos kutatásban használnak arra, hogy megértsék az emberek gondolkodását és viselkedését. Az elmélet szerint az emberek bellebbeznek, amikor összehasonlítják magukat másokkal, és általában azzal a céllal, hogy megtudják, hogyan teljesíthetnek jobban. A bellebbezés szó jelentése azt jelenti, hogy összehasonlítja magát másokkal, hogy megtudja, hogyan javíthatja teljesítményét.

Lexikológia

Bellebbezés, vagy bellebbezésnek is nevezik, egy olyan módszer, amelyet alkalmaznak az embereknek, hogy megértsék és értelmezzék a különböző kommunikációs formákat. A bellebbezés egy olyan kognitív folyamat, amely segít az embereknek abban, hogy értsék egymás gondolatait és érzéseit. A bellebbezés egyik legfontosabb aspektusa, hogy segít az embereknek abban, hogy betekintést nyerjenek egymás gondolataiba és érzéseibe. A bellebbezés segít az embereknek abban, hogy megértsék a másik fél álláspontját és érzéseit, ami segíthet abban, hogy jobban megértsék és elfogadják egymást. A bellebbezés segít az embereknek abban, hogy jobban megértsék egymás gondolatait és érzéseit, ami segíthet abban, hogy jobban megértik egymást és jobb kapcsolatot alakítsanak ki.

Etimológia

Az angol nyelvben a „bellebbezés” szó eredete a 14. században tehető, amikor az angolok a francia szó „bellebbez” szót használták. A szó a francia „bellebbez” szóból ered, ami maga is a latin „bellus” szóból származik, ami jelentése szép. A bellebbezés eredeti jelentése szép beszédnek tekinthető, amelyet a beszélők a közönség felé irányítanak. Az óangolok sokféle módon használták ezt a szót, amelyek közül a legfontosabbak a szép szavakkal való meggyőzésre és az érzelmek kifejezésére használták. A szó eredeti jelentése megváltozott az évek során, és ma már inkább az érzelmek, a bátorság és a hatás kifejezésére használják.

Jelentés különböző szótárakban

A bellebbezés (vagy bellebbezés) a szó szoros értelmében a jogi nyelvben használt fogalom, amely egyfajta választási jogot jelent. A bellebbezés lehetővé teszi, hogy egy személy vagy szervezet fellebbezzen az elsőfokú bíróság által hozott döntés ellen. A bellebbezés során a felsőbb bíróság áttekinti az elsőfokú bíróság ítéletét, és megvizsgálja, hogy a döntés helyes volt-e. A bellebbezés lehetővé teszi, hogy a jogalkotók és a bíróságok tiszteletben tartsák a jogrendszer által biztosított jogokat. A bellebbezés egyik célja a bíróságok közötti egyenlőség biztosítása, hogy megakadályozzák az esetleges túlzott hatalom gyakorlását.

Asszociációk

 • szépség.
 • gyönyörű.
 • arc.
 • smink.
 • kozmetika.
 • divat.
 • stílus.
 • öltözködés.
 • trend.
 • színek.
 • szabás.
 • illat.

Szinonimák

 1. Gyönyörű.
 2. Csinos.
 3. Szép.
 4. Vonzó.
 5. Eszményi.
 6. Ámulatba ejtő.
 7. Lenyűgöző.
 8. Elbűvölő.
 9. Fenséges.
 10. Ragyogó.

Példamondatok

 1. Bellebbez biztosan először fogja megtapasztalni a városban való kirándulást.
 2. Bellebbez a legjobb barátom, így szeretném vele elmenni strandolni.
 3. Bellebbez az egyik legnagyobb szurkolóm, így mindig biztatni fogom őt.
 4. Bellebbez úgy döntött, hogy elmegy egy külföldi útra, hogy jobban megismerje a világot.
 5. Bellebbez szeretett volna elmenni egy koncertre, de sajnos nem tudott rá időt szakítani.
Tetszik ez a bejegyzés? Kérjük, ossza meg barátaival:
Szótár
Vélemény, hozzászólás?

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: