Árufelvonó szó jelentése

Az árufelvonó egy olyan szállítmányozási módszer, amelyet sok vállalat használ a szállítmányok gyors és hatékony mozgatására. Az árufelvonó használatának előnyei közé tartozik a költségek csökkentése, a hatékonyság növelése és a szállítási költségek csökkentése. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, hogy mit jelent az árufelvonó szó, mikor használjuk és milyen előnyöket nyújt a vállalatoknak.

Lexikológia

Az árufelvonó (vagy áruváltó) egy olyan szállítmányozási módszer, amelyet a szállítmányozó cégek használnak a rakományok gyorsabb és hatékonyabb szállítására. Az árufelvonó működése abból áll, hogy a szállítmányozó cég egy különleges járművet helyez el egy árufelvonó helyen, amely képes a rakományokat felvenni, ha a rakományt a szállítmányozó cég küldi, és elengedni, ha a rakomány átadásra kerül. Az árufelvonó segít a rakományok szállításának felgyorsításában, mivel a rakományokat gyorsabban és hatékonyabban tudják átadni az árufelvonó helyen. Az árufelvonók segítségével a szállítmányozó cégek könnyebben tudják a rakományokat szállítani, mivel nem kell a rakományokat egyesével szállítaniuk.

Etimológia

A szó eredete a 19. századi Angliában található. Az árufelvonó egy olyan szerkezet, amelyet a vasutakon használtak a rakományok mozgatásához. A szerkezetet eredetileg rögzítették a vasúti sínekhez, és két vagy több kocsi között helyezték el. Az árufelvonók egy köteles közeg közvetítésével segítettek a rakományok mozgatásában. Az árufelvonók nagyban megkönnyítették a rakományok szállítását, mivel megakadályozták, hogy a kocsik egymástól elváljanak. Az árufelvonók eredeti neve „switch” volt, de a mai napig sok helyen „árufelvonónak” hívják őket.

Jelentés különböző szótárakban

A szó „árufelvonó” egy olyan szó, amelyet a különböző szótárakban használnak a szállítási és logisztikai iparban. Az árufelvonó azt jelenti, hogy egy szállítmányt egy helyről másik helyre szállítunk, és közben árukat veszünk és adunk el. Ez egy nagyon fontos szerepet játszik a logisztikai iparban, mivel segít a termékek szállításában és eladásában. Az árufelvonó szótárakban gyakran úgy definiálják, mint egy olyan áruforgalmi tevékenység, amelyben a szállítmány átmegy egy helyről másik helyre, és közben árukat veszünk és adunk el.

Asszociációk

 • bankkártya.
 • ATM.
 • pénzfelvétel.
 • bankjegy.
 • készpénz.
 • hitelkártya.
 • PIN-kód.
 • magas biztonság.

Szinonimák

 1. Parkolóőr.
 2. Kordonőr.
 3. Békéltető.
 4. Rendőr.
 5. Közlekedési átjáró.
 6. Közlekedési ellenőr.
 7. Közlekedési szabályozó.
 8. Közlekedési megfigyelő.
 9. Közlekedési irányító.
 10. Közlekedési szolgálat.

Példamondatok

at írhatok:

 1. Az árufelvonó szolgáltatással a vásárlók gyorsan és kényelmesen fizethetnek a boltban.
 2. Az árufelvonó automatákban hitelkártyával is lehet fizetni.
 3. Az árufelvonó lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy kifizessék a vásárolt termékeket.
 4. Az árufelvonó készülékek segítenek a boltoknak a biztonságos és gyors fizetések kezelésében.
 5. Az árufelvonó szolgáltatásokkal a vásárlók sokkal könnyebben fizethetnek a boltban.
Tetszik ez a bejegyzés? Kérjük, ossza meg barátaival:
Szótár
Vélemény, hozzászólás?

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: