Árukapcsolás szó jelentése

Az árukapcsolás egy olyan marketingeszköz, amely segít a vállalkozásoknak abban, hogy növeljék bevételeiket és növeljék eladásaik számát. Az árukapcsolás lehetővé teszi, hogy egy adott terméket más termékekkel együtt értékesítsenek, ami növeli az értékesítés hatékonyságát. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mi az árukapcsolás jelentése, hogyan működik, és milyen előnyöket nyújthat a vállalkozásoknak.

Lexikológia

Az árukapcsolás egy olyan marketingeszköz, mely segítségével a vállalatok kapcsolatot tudnak létrehozni a termékeik és szolgáltatásaik között. Ez azt jelenti, hogy a vállalatok olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek egymással összefüggnek. Például egy élelmiszerüzlet együttműködhet egy szállítási céggel, hogy küldjön különböző élelmiszereket a vásárlók részére. Ezen túlmenően, a vállalatok árukapcsolást alkalmazhatnak más vállalatok termékeivel és szolgáltatásaival is, hogy elősegítsék a termékeik és szolgáltatásaik eladását. Az árukapcsolás egy hatékony módja annak, hogy a vállalatok megnöveljék a profitjaikat és elősegítsék a fogyasztói élményt.

Etimológia

Az árukapcsolás szó eredetének nyomon követése nagyon régre vezet vissza. A kifejezés először a 15. században jelent meg, amikor a királyi szakmák elismerték, hogy egyes termékeket össze kell kapcsolni más termékekkel, hogy kielégítsék az ügyfelek igényeit. Az árukapcsolás ekkoriban arra utalt, hogy egyes árukat párosítottak más termékekkel, hogy jobb értéket biztosítsanak a vásárlók számára. Az árukapcsolás azóta is használatban van, és ma már sokkal szélesebb körben alkalmazzák, mint korábban. Az árukapcsolás ma már a különböző termékek, szolgáltatások és más termékek kombinálására utal. Az árukapcsolás segítheti a vállalatokat abban, hogy növeljék a fogyasztói értéket, és hogy jobb értéket kínáljanak a vásárlóknak.

Jelentés különböző szótárakban

Az árukapcsolás szó jelentése a különböző szótárakban eltérő lehet. A Merriam-Webster szótárban az árukapcsolás szó jelentése „a különböző termékek összekapcsolása, hogy növeljék a vásárlók érdeklődését és a kereskedők hasznát”. Az Oxford English Dictionary szerint az árukapcsolás szó jelentése „a termékek egymáshoz kapcsolása, hogy a vásárlók az egyik termék megvásárlásával egyidejűleg egy másik terméket is megvásároljanak”. Az árukapcsolás szó jelentése a különböző szótárakban tehát eltérő, de mindkét jelentés arra ösztönzi a vásárlókat, hogy több terméket vásároljanak egyidejűleg.

Asszociációk

ént egy vevő és egy eladó közötti kapcsolatot jelent, amelynek során egy vevő megvásárolja egy eladó termékét vagy szolgáltatását. Ez lehet akár online vásárlás, akár személyes találkozó. Az árukapcsolás a vevő és az eladó közötti bizalom alapja, és segíti elő a kapcsolat kialakítását. Az árukapcsolás a vevők és az eladók közötti kommunikációt is jelenti, amely segíti az eladókat abban, hogy megértse a vevők igényeit, és ezek alapján jobb szolgáltatásokat nyújtsanak. Az árukapcsolás segít az eladóknak abban is, hogy jobb termékeket és szolgáltatásokat kínáljanak a vevőknek.

Szinonimák

 1. Kötés.
 2. Összekapcsolás.
 3. Kapcsolatfelvétel.
 4. Kapcsolódás.
 5. Kölcsönhatás.
 6. Csatlakozás.
 7. Összekötés.
 8. Interakció.
 9. Vinculum.
 10. Kötelék.

Példamondatok

 1. A boltban számos árukapcsolást alkalmaznak, hogy elősegítsék a vásárlók vásárlási döntéseit.
 2. Az árukapcsolás egy olyan marketingtechnika, amely segít a vállalatoknak megnövelni a bevételüket.
 3. Az árukapcsolás egy hatékony módja annak, hogy a vállalatok eladásaikat növeljék.
 4. Az árukapcsolás segít a vállalatoknak abban, hogy jobb értéket adjanak a vásárlóknak.
 5. Az árukapcsolás egy jó módja annak, hogy a vállalatok hosszabb távon növeljék a bevételeiket.
Tetszik ez a bejegyzés? Kérjük, ossza meg barátaival:
Szótár
Vélemény, hozzászólás?

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: